Kinky Paradise, al 15 jaar een begrip in de kinky partywereld!
De Kinky feestjes van Kinky Paradise zijn laagdrempelig, open en gastvrij en zeker voor de beginnende kinksters onder ons een goed begin.
Om bij Kinky Paradise te komen feesten hoeft U niet zo zeer actief met erotiek bezig te zijn. U bent ook van harte welkom als u alleen van de heerlijke muziek, mooie aangeklede mensen, en de warme sfeer wil genieten.

Het kinky publiek weet altijd weer een prettige sfeer neer te zetten zonder problemen, het wederzijdse respect bij dit publiek ligt hoog, het is eigenlijk de ideale manier van uitgaan. Als nieuweling komt u bij ons gelijk in een warm bad terecht. Een grote groep mensen die heel harmonieus met elkaar omgaan.

Kort samengevat: all-in (geen gedoe met muntjes en/of geld), wederzijds respect, saamhorigheid, laagdrempelig, gastvrij, fantastische onderlinge sfeer, alles wat men zo’n beetje nodig heeft om een heerlijk avondje te ontspannen. Naar een Kinky Paradise party gaan is dus eigenlijk de hele avond overal onbezorgd van genieten.

Onze party’s zijn voor iedereen toegankelijk. Alleengaande heren worden beperkt toegelaten en hebben alleen toegang na toestemming via de mail. Klik hiervoor op reserveren op de homepage of stuur een mail naar kinky-paradise@live.nl